social media


Instagram, Facebook, Twitter, LinkedIn zijn veel gebruikte social media kanalen waar vrijwel ieder bedrijf of organisatie gebruik van maakt. Het managen ervan vraagt om aandacht, tijd en skills. Wie pakkende content wil inzetten weet dat het recept daarvoor de juiste mix van woord, beeld en flinke dosis creativiteit is. Een zorgvuldige webcare is minstens zo belangrijk, want zonder interactie is het creëren en behouden van een community geen reëel doel. Dit betekent het gesprek aangaan, vragen beantwoorden en bereikbaar zijn wanneer de doelgroep dat van jou verwacht.

Van content creatie tot community management; de kracht zit ‘m in het luisteren naar het merk en de markt. SPEMM ontwerpt dé content om op het juiste moment via het beste kanaal te delen. SPEMM plaatst/ zet social berichten klaar en verzorgt webcare.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op.


tekstschrijven


Vallen de juiste woorden niet in? Overweeg dan het uitbesteden van tekstschrijven eens. Korte, lange, overtuigende of professionele teksten voor websites, mailingen, nieuwsbrieven of (bedrijfs)communicatie; SPEMM zet jouw woorden op papier.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op.fotografie


Catchy, onderscheidend en fascinerend. SPEMM fotografeert producten, bijzondere momenten en mooie herinneringen. Kenmerkend voor de stijl, zie portfolio, zijn het vastleggen van details en de onverwachte invalshoeken.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op.